Nyttig info

Velg arrangement via boksene under for å få opp alle spørsmål og svar

FAQ om Tromsø

Hvor kan jeg bo under mitt opphold i Tromsø?

Visit Tromsø har samlet det meste av byens overnattingstilbud HER, både hoteller, camping og leiligheter. De fleste hotellene ligger i Tromsø sentrum, men sjekk før du booker overnatting. Sentrums-hotellene ligger i gangavstand til både start- og målområdet under Midnight Sun Marathon, Mørketidsløpet og reinkappkjøringa under Samisk Uke.

Hvordan kommer jeg meg rundt omkring i Tromsø?

Hos Troms Fylkestrafikk finner du info om bussrutene i Tromsø, du kan kjøpe billetter og fylle på Tromskortet ditt. Du kan blant annet kjøpe enkeltbillett eller en periodebillett på 24t eller 7 dager.

Hva kan jeg finne på i Tromsø?

Visit Tromsø har samlet oversikt over byens tilbud innen aktiviteter, overnatting, bespisning og shopping. Besøk deres hjemmeside HER. Du kan også laste ned appen deres, Tromsø Official City App, så du kan ha med deg alt av informasjonen når du er på farta!

Er det langt fra flyplassen og inn til sentrum?

Tromsø er en liten øy som er ca 10km fra nord til sør. Flyplassen ligger på selve øya, og med flybuss eller taxi tar det omtrent ti minutter inn til sentrum (noe lengre tid i rushtiden). Alle hotellene ligger også i sentrum, og det er gangavstand mellom disse.

Hvordan reiser man til Tromsø

Om du kommer fra et annet land og skal til Tromsø, så må du fly til Oslo og deretter ta fly videre til Tromsø. Flytiden fra Oslo til Tromsø er ca. 2 timer og det er mange daglige avganger. Om du ønsker å komme sjøveien, så har Hurtigruten anløp i Tromsø, og lokalt kan du for eksempel ta hurtigbåt fra Harstad og Finnsnes. Det finnes også bussforbindelser fra for eksempel Narvik, Bardufoss, og Alta. Se mer info om reise innad i Troms hos Troms Fylkestrafikk sine nettsider.

Nyttig info for ditt besøk i Tromsø

Er det din første gang i Tromsø? Velkommen! Her har vi samlet nyttig info om hva du kan finne på i Tromsø når du ikke løper, reise og ikke minst- været.

Har du spørsmål om reisen hit, byen eller hva du kan finne på her, så se om du finner igjen ditt spørsmål i FAQ-seksjonen over. Klikk på arrangementet du har spørsmål om for å få oversikt over alle spørsmål og svar. Dersom du har forslag til flere spørsmål vi bør besvare her, så setter vi pris på din tilbakemelding! Send en mail til info@msm.no.

Om stiftelsen MSM Arrangement

Stiftelsen Midnight Sun Marathon (MSM) ble etablert i 1989 og arrangerte det første Midnight Sun Marathon i 1990. MSM har siden utviklet seg til å bli en organisasjon som markedsfører og arrangerer ulike sports- og kulturarrangement i Tromsø. Våre faste årlige arrangement er Mørketidsløpet i januar,  Samisk Uke i februar, Arctic Snowshoe Race i mars, Midnight Sun Marathon i juni og Tromsø Mountain Challenge i august.  Formålet med MSM er også å bidra økonomisk til idrett- og veldedige formål. Bidrag gis til lag og foreninger som stiller med dugnadsinnsats under våre arrangementer. I tillegg har stiftelsen de siste årene gitt MSM idrettsstipend til unge Nord-Norske idrettstalenter. Vi i stiftelsen Midnight Sun Marathon ønsker å bidra til å spre løpeglede til alle, uansett fysisk form, alder og personlige mål.

Les mer om vårt arbeid »

Les mer om

Stiftere