18. juni 2022

Midnight Sun Marathon

Marathon(42km) - Mizuno Halvmaraton(21km) - Coop Mila(10km) - MSM Minimaraton (4,2km) - Barnas Maraton (800m)

Påmelding og info her »

Trafikkreguleringer under MSM 18 juni 2022

MSM er årets store løpefest i Tromsø. Over 150 frivillige løypevakter vil sørge for løpernes og publikums sikkerhet. Vi håper på forståelse for at noen gater må stenges for alminnelig trafikk og ber alle respektere løypevaktenes henvisninger. Vi beklager hvis løpet medfører ulemper for enkelte.

Bruk det interaktive kartet for å se hvilke områder som blir påvirket. Bruk zoom-funksjonen nede til venstre på kartet for et mer detaljert utsnitt. Vi anbefaler at alle som skal kjøre over Tromsøya bruker Tverrforbindelsen for å unngå venting og kø.

Pastaparty Midnight Sun Marathon

Fredag 17. juni lader vi opp til Midnight Sun Marathon 2022 med Pastaparty på Scandic Ishavshotell.  Nytt en stort og variert pastabuffet og møte løpere fra hele verden. Vi holder åpent mellom klokka 19:30-22:30. Det er også et vegetarisk alternativ for de som ønsker det.

Midnigth Sun Marathon – Kolleksjon 2022

Her kan du kjøpe produkter fra årets kolleksjon.

Forhåndsbestillinger hentes i Rådhuset 17. og 18. juni. Ønsker du å få bestillingen din tilsendt? Ta kontakt via info@msm.no for mer informasjon om priser for sending. Det er ikke mulig å sende bestillinger før i slutten av juni.

 

MSM stipend 2022 – Avstemmingen er nå stengt

I 2022 deler vi igjen ut totalt 100.000,- fordelt på fire idrettsstipend à 25.000,- til fire unge og nordnorske idrettstalenter som hver har utmerket seg innenfor sin idrett. Stipendet gis til yngre utøvere i etableringsfasen og som tilhører toppen innen sin idrettsdisiplin. Utøveren skal kunne vise til regionale og/eller nasjonale plasseringer innen sin idrett. Kandidatene nomineres av folket, sitt lag og sin krets. Blant de nominerte velges ti som går videre og som publikum kan gi sin stemme til. De fire som blir tildelt stipend avgjøres av folkets stemmer samt en jury bestående av representanter fra MSM.  Vi vil publisere navnene på de som blir tildelt årets stipend så snart juryen har resultatene klare.

Stiftere