22. juni 2019

Midnight Sun Marathon

42km - 21km - 10km - 4,2km - 0,8km

Påmelding og info her »

Pastaparty Midnight Sun Marathon

Fredag 21. juni lader vi opp til Midnight Sun Marathon 2019 med Pastaparty på Scandic Ishavshotell.  Nytt en stort og variert pastabuffet og møte løpere fra hele verden. Vi holder åpent mellom klokka 19:30-22:30. Det er også vegetarisk og glutenfritt alternativ for de som ønsker det.

For booking og priser følg linken

Forhåndssalg Midnight Sun Marathon Kolleksjon 2019

Nå er den offisielle Midnight Sun Marathon Kolleksjonen 2019 tilgjengelig til forhåndssalg på nett. Forhåndsbestilte produkter hentes ved startnummerutdeling under selve Midnight Sun Marathon 21. eller 22. juni. Vær oppmerksom på at dette er en begrenset produksjon og størrelser kan bli utsolgt. Bytting av forhåndssolgte produkter er bare mulig så lenge vi har størrelser på lager. Forhåndssalget varer til 1. juni. Produkter kan også kjøpes under selve Midnight Sun Marathon.

For mer informasjon følg linken.

MSM Bok «Arktisk Fest i Lys og Mørke», av Jonny Hansen

De siste 30 år er fult med gode historier og inspirerende mennesker. Derfor ble det skrevet en bok i forbindelsen med 30 års jubileet av Midnight Sun Marathon som gir innblikk i utviklingen, menneskene bak og historier som preget arrangementet. Boka «Arktisk fest i lys og mørke» kan kjøpes online og hentes ved startnummerutdeling under selve Midnight Sun Marathon 21. eller 22. juni.

For mer informasjon følg linken.

Har du spørsmål?

Vi har samlet noen av de vanligste spørsmålene vi får, her finner du svar på ting som:

Gå til FAQ »

Første gang i Tromsø?

Vi har samlet alt du trenger å vite om Tromsø på ett sted. Fakta, reisen hit, været og tips til hva du kan gjøre når du er i Nordens Paris.

Gå til nyttig info »

news

Aktuelt

Stiftere