Avlysning av Arctic SnowShoe Race 21.03.20

Vi beklager å meddele at på bakgrunn av nye anbefalinger fra både nasjonale og lokale helsemyndigheter, samt Norges Idrettsforbund, har vi besluttet å avlyse Arctic SnowShoe Race (ASSR) 21.03.2020 på grunn av coronaviruset. Vi beklager de ulempene dette måtte medføre.

MSM Events, i likhet med mange andre idrettsarrangører i samme situasjon, tar det samfunnsansvaret vi har for å begrense og forhindre videre smitte av coronaviruset. Dette ikke bare av hensyn til deltakerne, men også av hensyn til våre funksjonærer, vårt publikum og øvrig involverte.

For deltakere som allerede har betalt påmeldingskontingenten vil det være to valgmuligheter for kansellering:

1: Refundering av 50 % av påmeldingskontingenten

2: Overføring av påmeldingen til neste års ASSR

Alle påmeldte vil bli kontaktet via email i løpet av de kommende dagene med tanke på kanselleringsløsning.