Språk Språk

1. - 7. februar 2016

Samisk Uke 2016

Samisk Uke er blitt arrangert i Tromsø siden 2005. Sammen med våre samarbeidspartnere kan vi by på en unik og mangfoldig opplevelse av samisk kultur midt i en travel og moderne by. Her kan man i løpet av noen hektiske dager oppleve et vidt spekter av samiske kultur- og idrettsarrangement. 

Samisk Uke i Tromsø er et godt etablert kulturarrangement. Vi kan ønske deltakere og publikum velkommen til en spennende uke i februar med et variert kulturprogram basert på samisk kultur. 

Et arktisk vintermarked på Stortorget, samt NM i lassokasting og reinkappkjøring i Storgata, henholdsvis lørdag 6. og søndag 7. februar, gjør at Samisk Uke vil sette et sterkt preg på bybildet denne uka. 

I tillegg vil det rundt om i byen være masse aktivitet hele uka: Markering av Samefolkets dag 6. febraur, konsert med Mari Boine, utstillinger på Tromsø museum, samisk teater, filmer, kurs i samisk språk og aktiviteter på Tromsø bibliotek for å nevne noen av de mange programpostene. Uka avsluttes søndag 7. februar med reinkappkjøring. 

 

 

  

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut Skriv ut
Levert av CustomPublish AS