Språk Språk

1. - 8. februar 2015

Samisk Uke 2015

Samisk Uke er blitt arrangert i Tromsø siden 2005. Sammen med våre samarbeidspartnere, kan vi by på en unik og mangfoldig opplevelse av samisk kultur midt i en travel og moderne by. Her kan man i løpet av noen hektiske dager, oppleve et vidt spekter av samiske kultur- og idrettsarrangementer. 

Samisk Uke i Tromsø er et godt etablert kultur arrangement og vi kan ønske deltakere og publikum velkommen til en spennende uke i februar med et variert kultur program basert på samisk kultur. 

Et arktisk vinter marked på Stortorget, samt NM i lassokasting og reinkappkjøring i Storgata, henholdsvis lørdag 7. og søndag 8. februar, gjør at Samisk Uke vil sette et sterkt preg på bybildet denne uka. 

I tillegg til dette vil det rundt om i byen være masse aktivitet hele uka: Markering av Samefolkets dag 6. febraur, utstillinger på Tromsø museum, samisk teater, filmer, kurs i samisk språk og aktiviteter på Tromsø bibliotek. For å nevne noen av de mange programpostene. Uka avsluttes med søndag 8. februar med reinkappkjøring. 

 

 

  

 

Tips en venn Tips en venn Skriv ut
Levert av CustomPublish AS